Sari la conținut

POLO. Derbiul orgoliilor în Superligă, între CSM Digi şi Steaua

Cele două echipe care domină autoritar ultimul deceniu al Superligii Naţionale de polo, CSM Digi Oradea şi Steaua Bucureşti, se întâlnesc, azi şi mâine, în bazinul olimpic "Ioan Alexandrescu", în derbiul ultimei runde a sezonului regulat.

"Trebuie să recunoaştem, Steaua porneşte ca principală favorită şi în această dublă, şi la câştigarea titlului naţional. Noi aşa cum am anunţat la începutul sezonului, ne aflăm într-o fază de reconstrucţie şi în care dacă am juca o finală ar fi un lucru bun spre foarte bun în acest sezon", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Campioana en titre, neînvinsă în acest sezon pe plan intern, va încerca să-şi continue parcursul perfect de până acum. CSM Digi speră, în schimb, măcar la o victorie în cele două dispute. Indiferent de rezultat, cele două formaţii îşi vor menţine poziţia: Steaua - pe primul loc, iar Oradea - pe poziţia a doua.

"Băieţii sunt hotărâţi să facă un meci foarte bun cu Steaua. Am pierdut cu 5-3 primul meci acolo, deci s-a dovedit că putem fi aproape de ei şi orice rezultat pozitiv este un bonus", susţine Şerban Sere.

Cele două dispute care contează pentru ultima etapă a returului în sezonul regulat sunt programate azi, de la ora 19, şi mâine, de la ora 11:30.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă