S-a semnat contractul de asociere pentru Parcul Științific și Tehnologic din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
20190212-Semnare_contract_PST_CJBihor_Univ_Oradea_MG_0621
foto: CJ Bihor

Contractul de asociere în participațiune între Consiliul Județean Bihor, Universitatea din Oradea și Societatea Parcuri Industriale Bihor pentru realizarea Parcului Științific și Tehnologic din Oradea a fost semnat în această săptămână, la sediul administrației județene.

20190212-Semnare_contract_PST_CJBihor_Univ_Oradea_MG_0621
foto: CJ Bihor

Asocierea a fost apropbată anterior de consilierii județeni, întruniți într-o ședință extraordinară. Imediat după semnarea contractului, a fost parafat și acordul de partaneriat între cele trei părți și societatea Parc Ştiinţific şi Tehnologic Bihor.

Documentele au fost semnate de Sándor Pásztor, președintele Consiliului Județean Bihor, Constatin Bungău, rectorul Universității din Oradea, Marius Mudura, directorul Societății Parcuri Industriale Bihor și Cosmin Szigeti, directorul Societății Parc Științific și Tehnologic Bihor.

Parcul Științific și Tehnologic Bihor va avea 40 de laboratoare și va fi amplasat pe un teren care aparține Consiliului Județean Bihor, situat în spatele Facultății de Științe Socio-Umane din Oradea.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri