Sărbătoare în familia CSM Oradea. Micii baschetbalişti au primit cadouri de la jucătorii clubului orădean

Data publicării:
CSM Oradea serbare

Spiriduşii de ocazie au fost jucătorii CSM-ului, spre bucuria juniorilor care visează ca într-o zi să le calce pe urme actualilor medaliaţi cu bronz în Liga Naţională.

Şerban Sere, managerul CSM Oradea: „Este o seară care rivalizează cu cele mai speciale seri, cu cele mai minunate victorii obţinuite de echipa de seniori pentru că pentru noi, după cum am spus de nenumărate ori, copiii sunt viitorul, copiii reprezintă un punct important în strategia de dezvoltare a clubului."

Poeziile şi cântecele au fost înlocuite de juniori cu două jocuri demonstrative care au reuşit să-i surprindă mai ales pe actualii jucători care şi-au readus aminte de primii paşi făcuţi în baschet.

Micuţii sportivi nu s-au mulţumit doar cu cadourile oferite de spiriduşii antrenaţi de Cristian Achim, până nu au încheiat şi o sesiune foto şi de autografe cu aceştia. Cel mai privilegiat dintre spiriduşi a fost Vujadin Subotic, care a împlinit miercuri 32 de ani.

Gazdele serbării Clubului Sportiv Municipal au fost prezentatoarea Ştirilor Digi24 Oradea Yvette Mîrza şi de comentatorul sportiv Victor Mihalcea.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

editor web: Adrian Laboş/ foto: pagina de facebook a CSM Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri