Sari la conținut

Zeci de răniţi după furtuna de duminică, din Bihor. Cei mai mulţi, în zona Beiuşului

35 de persoane s-au prezentat, duminică seara, la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor, după ce au suferit răni în urma furtunii ce a lovit zona. Patru dintre ele au ajuns la Unitatea de Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea. Alte două persoane din Poieni au suferit răni mai grave şi au fost duse de paramedici la Oradea, se arată într-un comunicat al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

4

Imediat după furtuna de duminică, 35 de persoane s-au prezentat, fără a mai suna la 112, la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Beiuș. Unii le-au spus medicilor că au fost loviţi de porţile trântite de vijelie ori de obiecte spulberate de vânt. Cei mai mulţi au suferit răni uşoare.

„17 nu necesită internare, 3 au fost internate, 4 sunt transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea de către echipajul care încadrează autospeciala de victime multiple din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și 12 sunt investigați medical în momentul de față. Niciuna dintre persoane nu prezintă leziuni care să le pună viața în pericol”, a transmis căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al CJSU Bihor.

Tot în urma vijeliei care a măturat Bihorul, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost răniți în timp ce se aflau pe raza comunei Poieni.

„Femeia, care prezenta o plagă contuză frontală și bărbatul, suspect de fractură de gleznă, au fost asistați de către echipajul de pompieri militari paramedici din cadrul Stației Aleșd și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a confirmat căpitanul Roşca.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU Crişana