Sari la conținut

Adversar facil pentru Ripensia, în Cupă. Roș-galbenii vor juca la Reșița, pe terenul celor de la CSM Școlar

Partida din turul secund se va disputa în cadrul unei manșe unice, miercuri, 29 iulie, pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului, de la ora 17:30. La fel ca formația timișoreană, CSM Școlar a ieșit vicecampioană în Liga a IV-a, după ce a ratat „la mustață” titlul, în dauna Voinței Lupac. Mai mult, și reșițenii au avansat fără să evolueze în turul secund, după ce adversarul, Știința Turceni, nu a fost programat de către Federație.

Echipa reșițeană e una formată preponderent din jucători tineri, dintre care s-a remarcat însă în mod special Casian Doană, fiul cunoscutului mijlocaș din anii '90 al „rosso-nerilor”, Leontin Doană.

În aceasta fază, vor evolua cele 37 de echipe calificate din primul tur plus alte cinci grupări care au evoluat în sezonul trecut al Ligii a treia. În acest moment, Ripensia și CSM Școlar sunt singurele trupe din Banat aflate în competiție. Până la jocul din Cupă, timișenii vor evolua sâmbătă, de la ora 10, la Sânnicolau Mic, într-un meci amical împotriva celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche