UEFA a decis că niciun meci internațional nu se va juca în Israel. Și partida cu România de la preliminariile EURO 2024 este afectată

Data publicării:
Echipa de fotbal a Israelului pozează pentru o fotografie înainte de meciul de fotbal dintre România și Israel, din preliminariile UEFA EURO 2024, la București
Foto: Profimedia Images

Comitetul Executiv al UEFA a decis joi ca, având în vedere situaţia actuală de pe teritoriul statului Israel, nicio partidă internaţională să nu se dispute acolo până la noi dispoziţii, informează FRF.

Atât federaţiei de fotbal din Israel, cât şi cluburilor Maccabi Haifa şi Maccabi Tel-Aviv, aflate în competiţiile europene, li s-a solicitat să găsească alte stadioane din afara ţării care, conform regulamentelor UEFA, să poată găzdui viitoarele partide.

Printre jocurile afectate se află şi partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024, programată să se dispute sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, conform News.ro.

Luna viitoare, naţionala din Israel va mai juca, pe 15 noiembrie, contra Elveţiei, partidă considerată tot pe teren propriu, şi pe 21 noiembrie, în Andorra. Încă nu a fost anunţată o dată de disputare a meciului Kosovo – Israel, programat iniţial în 15 octombrie, dar amânat la momentul respectiv.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri