Sari la conținut

Agroland Timișoara, aspirații înalte pentru noul sezon


„Noi am ieșit de pe nisip, practic, în prima săptămână a lunii septembrie. Am avut foarte puțin timp să ne acomodăm cu podeaua sălii, dar am avut un volum foarte mare de meciuri de pregătire care ne-a ajutat să facem acest schimb destul de iute”, explică Dan Jitaru, antrenor ACS Agroland Timișoara.

Tehnicianul celor de la Agroland așteaptă un start pozitiv și la senioare, acolo unde echipa pe care o pregătește va da piept, în prima etapă a Diviziei A2 Vest, cu Politehnica Timișoara, sâmbătă, de la ora 13.00, în sala „Mircea Albu”. Timișorencele au ca obiectiv promovarea în prima ligă.

„Încerc în aceste 5 luni – așa am încercat și cu băieții – și așa am reușit să îmi duc echipa acolo unde am vrut, exact când a trebuit. Degeaba sunt cel mai bun în tur sau în retur dacă eu mă duc în turneul semifinal sau final și sunt undeva pe la mijloc sau la coada turneului final” - Dan Jitaru, antrenor ACS Agroland Timișoara.

Senioarele fac parte dintr-o serie în care se mai regăsesc alte cinci formații din Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, Brașov și Oradea. Sezonul trecut, Agroland Timișoara a ajuns până în faza turneului de promovare în Divizia A1.