Au ieșit din zona retrogradării

Data publicării:
bct gaz-2

Violeții s-au aflat la conducere mare parte din timp, însă au avut emoții la final, când Gaz Metan conducea cu 79-76, în minutul 37. După 80-79 și 80-80, s-a mers cap la cap până la final, când Djapa a înscris un coș de puncte, cu 15 secunde înaintea sirenei de final, iar Navickas a ratat o triță, la ultimul atac al jocului.

„Un joc foarte strâns, cu o victorie conturată în ultimele minute. Am reușit să învingem o echipă foarte bună. Locul ocupat de ei în clasament nu e conform cu realitatea din teren, pentru că au jucători foarte buni. Sunt foarte mulțumit cu acest succes”, a declarat Nenad Mandic, antrenorul „leilor”

„A fost o încărcătură fizică foarte mare... dar am făcut față, însă pe fondul oboselii au venit mai multe greșeli pe care trebuie să ni le asumăm”, a completat și Mihai Paul, tehnicianul oaspeților.

La succesul timișorenilor a contribuit decisiv extrema Mladen Jeremic, care a reușit cel mai bun meci al său în tricoul alb-violet. Sârbul a adunat 31 de puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

„Astăzi am jucat eu mai bine, dar probabil data viitoare altcineva o va face. Cel mai important este să câștigăm meciuri. Am jucat foarte bine în atac, dar în apărare nu am făcut un meci prea bun”, a admis, la final, Mladen Jeremic.

Timișorenii vor evolua la finele săptămânii tot în sala „Constantin Jude”. Alb-violeții vor primi, vineri, vizita celor de la Dinamo.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri