Sari la conținut

„Bani de la polişti, pentru polişti". Fanii lui ASU Poli pot achiziționa, din acest sezon, carduri de membru

În aceste condiții, oficialii dau posibilitatea suporterilor de a deveni membri cotizanți, deținători ai unui card, după exemplul cluburilor cunoscute din Europa.

Principiul de bază după care se ghidează este unul simplu: „Bani de la polişti, pentru polişti". Concret, fanii își pot achiziționa unul din cele trei tipuri de carduri de membru cotizant: Junior - în valoare de 60 de lei pe sezon, dedicat tinerilor poliști până în 23 de ani, Viola - în valoare de 100 de lei pe sezon pentru violeții de toate vârstele și Gold - care valorează 450 de lei pe sezon, pentru cei ce vor să se implice mai mult.

Aceşti bani vor putea fi plătiţi în două rate, prima, în turul campionatului, la începutul sezonului, iar cea de-a doua în pauza competiţională de iarnă, atât cash, la meciurile de acasă sau din deplasare, cât și prin virament bancar.

Pe lângă susținerea financiară a echipei, prin achiziționarea cardului de membru, suporterii pot beneficia de mai multe avantaje din partea partenerilor clubului.

ASU Poli Timișoara își va prezenta lotul duminică, pe „Știința", în compania divizionarei secunde FC Bihor Oradea. Meciul va începe la ora 20, iar evenimentul propriu-zis, o oră mai devreme.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche