Destinații noi de pe aeroportul din Timișoara

Data publicării:
wizz

Din septembrie, cel mai mare operator aerian low cost din România, va avea mai multe destinații, cu plecare de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara. Acestea sunt spre Danemarca, Marea Britanie și Germania. Compania de zbor urmează să angajeze aproximativ 40 de persoane, în Timișoara, pentru că extinde flota la 3 aeronave, iar pentru asta investește 100 de milioane de dolari.

De pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara se va putea decola spre Nuremberg, Doncaster, Billund și Baden Baden - sunt cele 4 noi destinații, pe care le introduce din septembrie, unul dintre operatorii de zbor.

"O să zboare de două ori pe săptămână. Se pot face deja rezervări.  Pe lângă rutele noi, o să creștem frecvența celor mai populare zboruri de pe aeroportul din Timișoara", spune Tamara Vallois - manager de comunicare al companiei.

Astfel, spre Bari, Bruxelles, Dortmund, Memmingen și Londra se va zbura de 3, 5, respectiv 12 ori pe săptămână.

"Cel mai important lucru, cred, este creșterea numărului de frecvențe pe relația Londra, atât de mult solicitată. Și cred că nici cele 5 frecvențe în plus nu vor fi suficiente", continuă Dan Idolu - managerul aeroportului din Timișoara.

Compania de zbor low cost va zbura de la Timișoara, în total, spre 9 destinații, odată cu inaugurarea celor 4.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri