Distracție periculoasă la Timișoara. Un parc de distracții a fost închis din cauza riscului de electrocutare

Data publicării:
parcdistractii icon

Parcul a fost închis după ce comisarii de la Protecția Consumatorilor, alături de polițiști, au dat peste o serie de probleme. Pe una dintre instalații, copiii riscau să se eletrocuteze.

Și nu a fost singura problemă a toboganului. Copiii riscau ca, la coborâre, să se lovească de copaci. Cel care a aprobat amplarea instalațiilor a fost și el luat la întrebări.

După ce toboganul a fost închis, chiar și părinții au realizat pericolul la care și-au expus copiii: "Chiar că e aproape de linia de înaltă tensiune. Nu poți să știi ce se întâmplă, dacă nu sunt jucării legale, atunci sunt periculoase","Nu am știut treaba asta. Nimeni nu te anunță, nici măcar bon fiscal nu-ți oferă".

La câțiva metri distanță, o altă instalație s-a dovedit periculoasă. Inspectorii au stabilit că trenul putea lua foc în orice moment din cauza scânteilor.

Mihaela Ignat, comisar-șef în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, a declarat: "Exista un pericol maxim de a afecta viața sau siguranța copiiilor, a consumatorilor".

Firma care operează parcul de distracții a trebuit să-și suspende activitatea și riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Viorel Jiva
editor web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri