Sari la conținut

În continuare, de neînvins acasă

După un început echilibrat care le-a permis oaspetelor să câştige primul sfert la mare luptă 25 la 21, ICIM a pus stăpânire pe partidă şi şi-a ajudecat următoarele două sferturi. Diferenţa între cele două combatante s-a făcut în sfertul trei când oaspetele au reuşit doar 7 puncte, iar Stoenescu, Hadzovic, Reid și McCarty au fost de neoprit.

„S-a văzut că am jucat în 6 jucătoare, ca să fim sincere, şi de la meci la meci asta se vede tot mai des pe teren, se acumulează oboseala şi în final nu mai rezistăm”, a spus Romina Filip, de la Pheonix Galaţi.

„Avem o echipă bună. Nu sunt doar cinci sau șase jucătoare, suntem 10 - 12 jucătoare care jucăm cu adevărat aşa că nu contează că sunt atât de multe meciuri”, a fost de părere și Brankica Hadzovici - Univ. Goldiş Icim Arad.

Cu o diferenţă confortabilă pe tabelă, Jose Araujo şi-a rulat apoi tot lotul în ultima parte a jocului fără ca această decizie să influenţeze deznodământul întâlnirii. Și asta cu atât mai mult cu cât, din ianuarie lotul va suferi modificări însemnate.

„Nu este uşor să mergem la antrenamente, să ne pregătim pentru meciuri când ştim că se va termina. Aşa că vă rog să apreciaţi ce facem aici, pentru că nu renunţăm niciodată!”, a declarat Jose Araujo, antrenor Univ. Goldiş ICIM Arad.

Pentru Univ Goldiş ICIM urmează încă două jocuri, ambele în Polivalentă, duminică, de la ora 13:30, cu CSM Satu Mare şi apoi, pe 28 decembrie, cu liderul neînvins Sepsi Sf. Gheorghe.

„Meciul din 28 cu Sfântul Gheorghe, va fi meciul de adio cu aceste jucătoare. Vom avea jucătoarele care evoluează în prezent în liga secundă iar cu alea ne vom desfăşura activitatea pe viitor, ianuare, februarie, martie”, a admis Marcel Urban, manager Univ. Goldiş ICIM Arad.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs