Sari la conținut

Instanța a decis: Sorin Udrea, cel supranumit ”stăpânul Timișoarei”, și ”locotenenții” lui - liberi!Recursul DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiș de a-i pune în libertate pe Sorin Udrea și doi dintre oamenii săi a fost judecat, joi, la Curtea de Apel Timișoara, fiind respins.

La reținerea lui Sorin Udrea, acum câteva luni, oamenii legii au intrerupt o partidă de fotbal, la Chișoda, şi i-au pus la pământ pe fotbalişti şi pe cei de pe banca tehnică.  Grupul fusese acuzat de santaj, contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, constituire de grup infracțional organizat, instigare la ultraj și vătămare corporală gravăURMĂREȘTE: Imagini nemaivazute pe un stadion din România: mascații i-au săltat pe fotbaliști

Cele 800 de pagini de interceptări realizate de procurorii DIICOT în cazul interlopilor conduși de Sorin Udrea, cel care se supranumea "stăpânul Timișoarei", scot la iveală detalii despre violența cu care acționa grupul. CITEȘTE: Cum domnea Sorin Udrea, "stăpânul Timișoarei"? Prin violență!

Redactor: Gerhald Ernst
Editor web: Călin Țenche 

Pe aceeași temă