Lugoj: pensionarii s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la Balul Seniorilor

Data publicării:
balul pensionarilor A



Cei aproape 400 de pensionari s-au aşezat la rând încă de ieri. Oamenii spun că Primăria ar fi trebuit să gasească o altă soluţie pentru a împărţi biletele.Epuizaţi de oboseală, pensionarii susţin că tot chinul merită.

”Nu ni se pare normal să fim înghesuiţi. Ar trebui să se facă un rând. Sunt oameni care au fost de aseară, de la cinci”, ”Înghesuială, stai de nebun, ciorile pe noi. Este bătaie de joc”. Dar de ce staţi? ”De nebuni”, ”Nu e civilizaţie. De la ora trei de dimineaţă. Eu stau pur şi simplu să mă mai destind, să ies din cotidian. E frumos , mai schimbi o vorbă, este mâncare”, ”A fost greu, dar ne-am sacrificat. Este şi mâncare, dar noi mergem pentru distracţie. Când auzim muzica, uităm de toate”, spun cei pe care i-am abordat.

Miza pentru tot haosul creat a fost, ca în fiecare an, o masă pe cinste, dar şi muzica populară.”S-au pus în vânzare 480 de bilete. Vom avea un meniu bogat. Vom avea muzică populară, muzică uşoară. Nu va lipsi concursul de dans. Vom avea aperitiv, sarmale, friptură şi tortul de sărbătoare”, ne-a precizat Angelica Uscat, șef de serviciu la Primaria Lugoj.

Primăria Lugoj organizează, în fiecare an, Balul Seniorilor. Pensionarii îşi pot ridica biletele în schimbul a 10 lei.

Reporter: Doru Iacob
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri