Sari la conținut
News Alert

Noapte la patru ace. Designerii vin cu idei noi pentru Revelion

Adriana Căstăian va petrece noaptea de Revelion într-un club din Timișoara, unde dress code-ul impune o ținută elegantă, dar și de efect. Tânăra a vrut să se asigure că nimeni nu va avea un outfit ca al ei, motiv pentru care a apelat la un designer.

Prefer designerul, eu nu prea îmi cumpăr haine din magazine. Este formată dintr-un body și o fustă. Am ales această variantă pentru că sunt mult mai ușor de combinat. Poți să le folosești nu doar pentru noaptea de Revelion, ci pentru orice eveniment”, afirmă Andra Căstăian, clientă.

Ideea designerilor de a pune în umbra rochia clasică, a venit din dorința de a putea reinterpreta piesele vestimentare pentru mai multe genuri de evenimente.

”Pentru acest an am recomandat mai mult deux-pieces-uri, am optat pentru body-uri, un element nou, cu aplicații manuale din materiale deosebite, cu detalii amănunțite, lucrate manual și în partea de jos o fustă, depinde de conformația fiecăreia”, spune Elena Popescu, designer vestimentar.

”Poate să fie o alternativă, nu? Poate se merge la un eveniment tematic, cu tema Hawaii sau Bahamas, iar o ținută florală e foarte potrivită”.

Designerii nu i-au uitat nici pe petrecăreții mai norocoși, care vor întâmpina noul an într-un loc exotic. Pornind de la tema vacanței, creatorii de modă au pregătit ținute cu imprimeuri florale și în culori pastel, pe care le-au combinat cu dantelă și paiete pentru a le da un plus de eleganță.

”Anul acesta noi chiar am vrut să facem ceva diferit, ceva inedit și mult mai interesant decât clasicele rochii care se realizează de Revelion. Să zicem că avem planuri să petrecem sărbătorile în culori calde, în locuri exotice, unde nu există ploaie, vânt, unde vremea e frumoasă, cerul e albastru. Din cauza asta, am ales pentru rochii, imprimeuri proaspete, florale, deschise, pe bază de alb, nuanțe pastelate”, precizează Diana Bobar - designer vestimentar.

Indiferent dacă mergeți la o petrecere cu pretenții sau într-o vacanță peste hotare, la prețul meniului sau al sejurului se va adăuga o sumă cuprinsă între 500 și 700 de lei, atât cât cer designerii pentru ținutele unicat.

Reporter: Raluca Popa
Operator: Adrian Hrișcu
Editor web: Călin Țenche