Peste 300 de joburi în inginerie şi IT,  puse la bătaie în Timişoara. Salariile pot trece de 1.000 de euro

Data publicării:
joburi prima

Ciprian Bucurei are 23 de ani. Lucrează deja la o companie din Timişoara, dar a venit la târgul de job-uri pentru că îşi caută un loc de muncă mai bine plătit şi care să-i ofere mai multe posibilităţi în carieră: „Chiar mă simt fericit că am terminat domeniul ăsta pentru că, dacă te bagi pe site-uri de specialitate, de recrutare de job-uri, ai să vezi că cele mai multe job-uri sunt în domeniul ăsta. În Timişoara au venit foarte mulţi investitori pe partea de IT şi ai de unde alege. Totul e să te duci exact pe profilul pe care ţi-l doreşti”.

Şi alţi candidaţi au mers cu gânduri mari să îşi caute un loc de muncă în domeniul tehnic. Salariul e unul dintre primele aspecte luate în calcul: „Nu am nişte aşteptări de salariu exorbitante. Îmi doresc un salariu un salariu normal”,- Ce înseamnă normal? De la cât? ”Hai să zicem de la 1.800 de lei în sus", „Experienţă, abilităţi de comunicare, cât mai multe limbi străine, cam astea sunt principalele criterii pentru alegerea unui project manager", „Pe domeniul IT, ceva service IT, puţină administrare, nu programare pură, dar ceva, aşa...".

Companiile caută atât persoane fără experienţă, cât şi specialişti. „Suntem în căutarea unor candidaţi veniţi din domeniul tehnic, cei care ar dori eventual să-şi dezvolte aceste abilităţi”, precizează Andreea Scarlat, HR Consultant.

14 companii din Timişoara şi Arad participă la târg. În funcţie de poziţia în firmă şi de experienţa candidatului, salariile pornesc de la 1500 de lei şi pot trece de 1.000 de euro. „Un târg de joburi pentru ingineri şi experţi IT orientat către candidaţi cu experienţă. Nu excludem studenţii, de altfel există şi internship-uri pentru ei", precizează Ioana Călin, organizator.

Târgul va fi deschis şi sâmbătă, între orele 10-17, la Hotel Continental din Timişoara.

reporter: Miodrag Hojda
operator: George Ştefăniţă
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri