Practica, primul pas spre o carieră de succes

Data publicării:
cariera 3



Robert are o pasiune pentru IT. Tocmai de aceea este si student al Facultăţii de Informatică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. A vrut să înveţe mai mult şi să înceapă să aplice lucrurile studiate la şcoală. Membrii AIESEC l-au sfătuit că cea mai bună variantă este să facă un stagiu de parctică într-o companie din oraş. Iar acolo a şi primit o ofertă de angajare. Pentru un student la informatică, un job în domeniu încă din timpul studiilor înseamnă foarte mult pentru viitoarea carieră.

Studentul Robert Tingirică susține că a făcut alegerea potrivită - vezi declarația tânărului oferită Digi24 Timișoara!

Stagiile de practică puse la punct de organizaţia studenţească oferă perspective bune atât tinerilor dornici să învețe ceva nou, dar și angajatorilor. Proiectele mici pe care studenţii le dezvoltă pot deveni ideile mari ale companiei.

Cursurile practice pentru studenţii din Timişoara se organizează de cinci ani. La această ediţie, 85 de tineri au avut şansa sa-şi găsească un loc de muncă în domeniul în care se pregatesc. Şi pentru că s-a dovedit a fi unul de succes, programul a fost preluat de universităţi din alte nouă oraşe din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri