Sari la conținut

Pragmatismul, cheia calificării

În sezonul 2008-2009, Poli Timișoara a ajuns până în finala Cupei, pierdută la Târgu Jiu, 0-3, în dauna celor de la CFR Cluj.

„Mă bucur, în primul rând, pentru moralul jucătorilor, pentru că veneam după o serie de rezultate negative și acest rezultat ne asigură liniștea necesară să pregătim jocul de la Botoșani”, spune Florin Marin, tehnicianul timișorenilor.

Autorul golului care a trimis-o pe ACS Poli în „sferturile” Cupei României, Gabriel Cânu, a spus că diferența de valoare și-a spus cuvântul în acest meci.

„Oricine își dorește să joace o finală de Cupa României sau să o câștige. Noi abordăm fiecare meci la victorie, indifferent de competitiție. Și la Steaua am pierdut, în Cupa Ligii, am pierdut după un joc bun, însă de la un anumit nivel intervine valoarea și vedem unde ne vom opri”, a spus Gabriel Cânu.

„Ne-am dorit să ne calificăm mai departe. Veneam după niște rezultate mai puțin bune și aveam nevoie de această victorie pentru moralul echipei și pentru ce o să urmeze în campionat”, a completat Alexandru Curtean.

ACS Poli Timișoara va evolua luni, de la ora 18:00, în campionat, pe terenul celor de la FC Botoșani.

Redactor: Claudiu Sav