Sari la conținut

Primăria propune ca Târgul de Paşti să nu se desfăşoare exclusiv în Piaţa Victoriei


42 de căsuţe vor fi amplasate în faţa Teatrului Naţional din Timişoara, iar 6 în piaţeta din cartierul Soarelui. Comercianţii de la Târgul de Paşti vor vinde numai produse ambalate.

"Am încercat ca anul acesta să extindem Târgul de Paşti şi asta va fi o strategie în viitor pentru a apropia spiritul sărbătorilor de cartierele din Timişoara. Începem cu Piaţa Soarelui. Ulterior, probabil de Târgul Crăciun, vom extinde şi în alte zone ale oraşului", a declarat Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei.

Câţiva dintre locuitorii oraşului şi-au explimat opinia: "E bine să instalezi astfel de căsuţe, fiindcă oamenii stau în cartiere, sunt aproape de ei, pot să viziteze, să cumpere, să se pregătească de Paşti", "E foarte atractiv pentru copii, pentru oameni", "Eu cred că e bine, dar mai frumos ar fi aici (n. red. - Piaţa Victoriei). Mai frumos ar fi să fie numai aici".

Târgul de Paşti se deschide oficial sâmbătă, cu un spectacol de fanfară şi teatru de păpuşi, în Piaţa Victoriei. Căsutele rămân deschise până în 23 aprilie.reporteri: M. Hojda / S. Covlea
operatori: D. Şoşdean/ T. Alasu
editor web: Răzvan Bulacu