Primele semne ca se va deschide circulatia în zona Michelangelo: se toarnă beton peste pasaj

Data publicării:
pasaj Michelangelo prima
pasaj Michelangelo 01
pasaj Michelangelo 01


Chiar dacă peste 30 de oameni lucrează în acest moment în cel mai mare șantier din Timișoara, constructorul este rezervat și nu avansează o dată pentru finalizarea lucrărilor. Edilul-șef, Nicolae Robu, a declarat că, în 15 noiembrie, cel mai probabil, va fi deschisă o bandă de circulație peste pasaj, care ar permite mașinilor să traverseze intersecția și ar crea o legătură pe axa nord-sud a orașului.

Tot primarul se declară mulțumit de lucrări, începute în urmă cu șaptea luni, și spune că acestea sunt finalizate în proporție de 50%.

Dacă vremea este bună, săptămâna viitoare, muncitorii vor continua cu turnarea betonului pe podul Michelangelo și peste pasaj, pentru construirea rutei de circulație.

Conform proiectului, lucrările în zonă ar trebui finalizate în 16 luni. Lucrarea de peste 15 milioane de euro este finanțată în cea mai mare parte din bani europeni.

Înainte de începerea lucrărilor în zonă, intersecția de la Michelangelo era una din cele mai aglomerate puncte din oraș. Zilnic, pe acolo treceau aproape 30.000 de mașini.

Reporter: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri