Sari la conținut

Un fost internațional, pe banca Hunedoarei

„Am venit aici la Hunedoara, în Liga a treia, cu gândul să muncesc și să văd ce pot scoate din acești băieți. Am ales să vin aici pentru că e un oraș care spune multe, un oraș de tradiție în fotbalul românesc. Am întâlnit aici niște oameni implicați, responsabili și preocupați pentru tot ce vor să facă la Hunedoara”, povestește Iencsi.

Iencsi are deja la activ o promovare cu FC Voluntari, din liga a treia în eșalonul secund și speră să repete același lucru și la FC Hunedoara, echipă care a intrat deja în șaselea sezon la rând în cea de-a treia divizie.

„Obiectivul meu este să formez o echipă, să formez jucători și dacă eu voi considera, în primăvară, că putem avea o echipă și avem perspective bune pentru a promova atunci cu atât mai bine”, mai spune noul antrenor al Hunedoarei.

Cunoscut pentru faptul că a bifat peste 220 de prezențe în prima ligă doar pentru Rapid, Iencsi își dorește să revină pe prima scenă, însă este de părere că munca din eșaloanele inferioare îl va ajuta mult la capitolul experiență.

„Ca fost jucător la Rapid București, cu trofee... la echipa națională, am jucat afară am ales însă să încep de la Liga a patra, spre surprinderea multora. Dar așa am vrut eu, așa am considerat și să știți că am căpătat foarte multă experiență pornind de jos”, concluzionează fostul internațional.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Tiberiu Mariș

Pe aceeași temă