Și-au încărcat bateriile

Data publicării:
14acs poli

Jucătorii celor de la ACS Poli Timișoara și-au încărcat bateriile la volanul unor mașini electrice, chiar înaintea duelului din campionat, cu FC Botoșani.

Fără victorie de 14 meciuri în prima ligă, jucătorii lui Leo Grozavu și-au încărcat altfel bateriile, înaintea duelului de luni, cu FC Botoșani. La inițiativa unuia dintre sponsorii grupării, Raț și compania s-au urcat la volanul unor mașini electrice și au testat experiența condusului ecologic.

Cei mai experimentați jucători din lotul prim-divizionarei au făcut schimb de locuri, la volanul mașinii și au apăsat, pe rând, pedala de accelerație.

”E neașteptat de rapid și am avea nevoie de ceva asemănător! Sper să ne fi încărcat bateriile, pentru cã avem nevoie pentru meciurile care ne-au rămas, nu suntem în cea mai bună situație și avem nevoie de baterii la maximum!”, a declarat Răzvan Raț, ACS Poli Timișoara.

La cum am testat mașina respectivă, dacă iei viteză nu te mai oprești! Așa sperăm și noi să fie bine luni și să nu ne mai oprim”, a declarat Gabriel Cânu, ACS Poli Timișoara.

”Trebuie să luăm viteză și pe teren așa cum sunt și mașinile astea - deși electrice - au anumită viteză”, a declarat Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timișoara.

Prima șansă, luni, când pe Dan Păltinișanu vine FC Botoșani, ultima echipă pregătită de Leo Grozavu, înaintea venirii la Timișoara

”Și ei își vor dori să câștige toate punctele puse în joc, cum și eu vreau cele 3 puncte cu ardoare. Nu am câștigat de mult. Nu am simțit gustul victoriei la Timișoara, și îmi doresc să câștig”, a spus.Leo Grozavu, antrenor ACS Poli Timișoara.

ACS Poli - FC Botoșani este luni, de la ora 18, în direct, la Digisport 1.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Petcu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri