Ultima victorie în deplasare a bănățenilor, la Dinamo

Data publicării:
sport2

ACS Poli Timișoara s-a întors pe terenul unde a obținut ultima victorie în deplasare, în Liga I. Bănățenii evoluează în Ștefan cel Mare, acolo unde au învins Dinamo, în septembrie, cu 2-1. Florin Bratu, antrenorul câinilor, este precaut înaintea duelului din etapa a șasea a play-out-ului.

”Timișoara are nevoie mare de puncte. Timișoara nu a mai reușit să câștige în deplasare, din luna septembrie, tocmai împotriva noastră. Este o echipă cu potențial care poate inventa tot timpul ceva”, a declarat Florin Bratu, antrenor Dinamo București.

”Sunt încrezător că vom scoate un rezultat bun. Important e ca jocul prestat la Dinamo să ne dea speranțe pentru următoarele partide de acasă”, a spus Adrian Neaga, antrenor ACS Poli Timișoara.

Duelul cu rivalii tradiționali din Ștefan cel Mare reprezintă debutul lui Neaga în prima ligă, ca antrenor.

”E prima mea experiență ca antrenor în Liga I și trebuie să le transmit băieților lucruri pozitive. Doar de asta au nevoie în momentul de față. Sunt puțin blocați psihic”, a declarat Adrian Neaga - antrenor ACS Poli Timișoara.

Tot timpul contează schimbarea de antrenor, se creează un șoc, vine cu o altă filozofie, o altă gândire, cu altă încredere.Florin Bratu - antrenor Dinamo București

reporter: Claudiu Sav / operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri