Elena Udrea: Dacă va avea peste 50% plus unu, USL ar trebui să guverneze

Data publicării:
udrea 20elena 20mfax-36644

Elena Udrea a postat în această după-amiază un mesaj pe blogul personal, în care comentează cele mai recente rezultate ale sondajelor de opinie, în perspectiva alegerilor din această duminică.

„Personal cred că dacă vor avea mai mult de jumătate plus unu, ar trebui să guverneze, cu atât mai mult cu cât vine cel mai greu an de la declanșarea crizei economice. Românilor nu le va trebui mult să înțeleagă că au ales cel mai mare rău, daca este să pornim de la ideea că niciun partid politic nu este suficient de bun. Mulți dintre ei deja realizează că deși guvernarea PDL nu a fost perfectă, USL ne conduce cu pasi repezi și apăsați către prăpastie”, scrie Elena Udrea pe blog.

„Dacă acum ar lua totuși majoritatea voturilor, până la vara s-ar lămuri românii câte parale fac cei de la USL. De aceea, cred săptămâna aceasta trebuie să ne mobilizam total pentru a le demasca incompetența, lipsa de înțelegere a problemelor economice, lipsa de viziune, minciuna, demagogia, iresponsabilitatea, corupția, hotia etc. Nu este greu, dacă ne arde de muncă, de campanie până în ultima zi, dacă nu ne trece prin cap deja să abandonăm lupta, dacă nu facem blaturi în colegii”, spune Elena Udrea pe blogul personal.

Elena Udrea candidează la Camera Deputaților din partea ARD într-un colegiu din Roman, din județul Neamț.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri