USL: PDL a încercat să dea bani echipei de campanie din Cluj

Data publicării:
usl 20jpg-37734

Potrivit comunicatului de presă al USL, în noaptea de 7-8 decembrie, în Cluj, șase tineri care făceau campanie pentru USL au fost "urmăriți de către primarul Emil Boc, deputatul Daniel Buda și fostul vice-primar Radu Moisin".

„Daniel Buda a încercat să le ofere bani echipei de campanie USL în schimbul materialelor electorale pe care aceștia le aveau asupra lor. Nereușind acest lucru, Emil Boc și Daniel Buda au părăsit locul, dar incidentele au continuat, oamenii PDL, în frunte cu Radu Moisin, continuând să pună presiune pe membrii echipei de campanie USL”, se arată în comunicat.

În plus, USL semnalează că mai multe afișe de campanie au fost distruse în Colegiul 1 și că în 11 secții președinții secțiilor de votare au plecat cu ștampila acasă.

„La sesizarea USL, B.E.J. Cluj a încercat mușamalizarea cazului, chemând telefonic președinții să înapoieze ștampilele. PNL a sesizat neregulile către secțiile de Poliție și a solicitat revocarea președinților secțiilor de votare respective. Nu a fost acceptat de către BEJ”, se precizează în comunicat.

Totodată, USL mai reclamă nereguli și în județele Arad, Mureș, Dâmbovița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri