OSCAR 2016 | Premiul lui Leonardo DiCaprio - record mondial de mesaje Twitter trimise pe minut

Data publicării:
leonardo dicaprio oscar GettyImages-476575303
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Foto: Gulliver/GettyImages

În momentul în care el a fost desemnat „Cel mai bun actor în rol principal” la ceremonia din Los Angeles, rețeaua Twitter „a luat foc”, într-un singur minut fiind trimise 440.000 de mesaje având ca temă statueta lui DiCaprio. Prin urmare, vedeta și-a mai adăugat un titlu la superlativul cinematografic: conform datelor difuzate de Twitter, el are de acum și cel mai mare număr de mesaje într-un minut.

Trimițând 440.000 de mesaje despre actor într-un singur minut, internauții au depășit cu aproape 42% recordul precedent, care avea ca temă un celebru selfie al lui Ellen DeGeneres. Acesta strânsese 255.000 de mesaje pe Twitter într-un minut. Tot Oscarurile aprinseseră și atunci rețeaua de socializare, moderatoarea TV fiind înconjurată în selfie de o mulțime de vedete la cea de-a 86-a ediție a premiilor, în 2014.

Fără îndoială că o mare parte din mesaje le aparțin fanilor actorului, încântați că acesta a fost în sfârșit recompensat cu un Oscar. Și discursul său angajat, cu avertismente în privința în privința schimbărilor climatice, a jucat un rol important. Actorul de 41 de ani a cerut tuturor oamenilor „să nu considere planeta un bun câștigat, care li se cuvine”, îndemnându-i să se alăture cauzei sale până când nu este prea târziu. Se pare că pledoaria lui a avut un ecou important pe rețelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri