Oscar | Ținute îndrăznețe pe covorul roșu

Data publicării:
Charlize Theron getty 2

Culorile aprinse şi decolteuri generoase - acestea au fost trendurile pe covorul roşu de la Oscaruri. Totuşi, unele dintre vedete au riscat mai mult decât altele.

Charlize Theron a purtat o rochie Dior roşie cu un decolteu până aproape de buric, în timp ce Cate Blanchette a atras şi laude, dar şi nedumerire cu o ţinută Armani Prive împodobită cu zeci de flori şi pene.

„Pe jumătate dezbrăcată a fost Olivia Wilde, scrie presa, într-o creaţie Valentino redusă, în partea de sus, la două bucăţi de pânză.

Apariţia Sofiei Vergara, într-o rochie Marchesa albastru marin a ridicat temperatura pe covorul roşu.

Ca o sirenă a arătat şi Saoirse Ronan, într-o ţinută Calvin Klein verde smarald cu spatele gol.

Alicia Vikander a purtat o rochie galben pal Louis Vouitton cu paiete argintii, iar Julianne Moore a mers la sigur cu o o rochie neagră Chanel cu bretele.

Culorile aprinse şi decolteurile generoase - acestea au fost trendurile pe covorul roşu de la Oscaruri. Totuşi, unele dintre vedete au riscat mai mult decât altele.

Nick Verros, creator de modă: „Cea care m-a surprins ca ţinută a fost Cate Blanchett, care a ales un stil aproape edwardian, ca într-un tablou de John Singer Sargent.”

Mai puţin apreciate au fost rochiile lui Heidi Klum, Kate Winslet şi Whoopi Goldberg.

Nick Verros, creator de modă: „Nu cred că au existat ţinute dezastruoase în această seară. Unii pot obiecta la pantalonii lui Lady Gaga, dar ea este Lady Gaga.”

Prin comparaţie, lucrurile sunt mai simple la bărbaţi, pentru că un smoking va rămâne întotdeauna un smoking.

Nick Verros, creator de modă: „Trebuie să aibă umerii bine croiţi, butonii bine potriviţi şi, dacă nu poţi respira, e bine. Pentru că un smoking croit cum trebuie este aproape ca un corset. Un corset pentru bărbaţi.”

Deosebit de drăgălaş a fost micuţul Jacob Tremblay, care a jucat în pelicula Room.

Cine s-a remarcat în acest an sau cine nu s-a încadrat în peisajul mult așteptatei gale, aflați în video de mai jos de la Ana Morodan, consultant de stil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri