Sari la conținut

O femeie, consilier PDL, îi acuză pe adversarii politici că au lovit-o pe stradă

Femeia, de profesie avocat, susţine că incidentul a avut loc în plină zi în timp ce împărțea pliante electorale în localitatea Prundu-Bîrgăului. La un moment dat, spune ea, un bărbat a coborât dintr-o mașină și a luat-o la palme.

Eram cu materialele de campanie - o cutie de chibrituri și un pliant cu domnul Klauss Iohannis - și mi-a spus: javră PDL-istă, ne încurci borcanele. Mi-a aplicat două palme, după care mi-am acoperit fața și cred că am mai încasat câteva lovituri undeva în zona capului”, povesteşte Monica Săsărman, vicepreşedinte al PDL Bistrişa-Năsăud.

Câţiva trecători au chemat imediat poliția și o ambulanță, iar femeia a ajuns la Spitalul de Urgențe Bistrița. Diagnosticul medicilor a fost traumatism cranio-facial minor prin lovire. După două ore de investigații femeia a fost externată.

Colegii de partid ai femeii sunt siguri că atacul aparţine adversarilor politici.

Eu vă spun doar atât, mesajul a fost acesta: „pleacă acasă că ne încurci!” Pe cine încurcă Monica Săsărman în timp ce face o campanie electorală pentru candidatul ACL? Pentru că din câte știu eu e vorba de doi competitori: unul este Klaus Iohannis, celălalt e Victor Viorel Ponta. Cu alte cuvinte îi încurcăm pe ei, nu pe alții”, a declarat Stelian Dolha, co-președinte al ACL Bistrița-Năsăud.

De cealaltă parte însă, cei acuzați spun că atacul ar fi de fapt o înscenare ca să îi incrimineze.

PDL s-a folosit de astfel de tertipuri la fel ca și de această dată pentru a face apel la emoția oamenilor și pentru a specula astfel de momente pentru a atrage voturi. Este un simplu mecanism murdar folosit de cei de la PDL pentru a atrage voturi în județul Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii din Bistriţa încearcă acum să dea de urma atacatorului.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!