Video A fost prins șoferul fugar din Timișoara, după două săptămâni de căutări. Unde l-au găsit polițiștii

Data publicării:
Fugarul urmărit cu focuri de armă în Timișoara este, în continuare, de negăsit
Foto: IPJ Timiș

Șoferul fugar, dat în urmărire internațională după ce a scăpat de sub nasul polițiștilor din Timișoara, a fost prins joi după-amiază. Acesta se ascundea în subsolul unei case. În urmă cu două săptămâni, oamenii legii au încercat să-l oprească cu focuri de armă, dar bărbatul a fugit.

Bărbatul se numeşte Marco Munteanu, iar poliţiştii l-au capturat în timp ce se ascundea în subsolul unei case din cartierul Prinţul Turcesc. Acesta a fost dus la audieri, la sediul IPJ Timiş, după ce a fost încătuşat.

În urmă cu două săptămână, în 17 august, bărbatul care conducea un autoturism marca Mercedes a reuşit să scape de poliţişti, după ce fusese oprit într-un control de rutină. Şoferul a accelerat când poliţiştii şi-au dat seama că acesta este căutat de autorităţile din Germania.

Agenţii au tras atunci un foc de armă în încercarea de a-l opri. Ulterior, poliţiştii au identificat maşina bărbatului în curtea unui imobil aparţinând unei familii de romi, însă până a sosit mandatul de percheziţie, fugarul dispăruse.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri