Accident rutier grav într-o comună din Prahova: Un mort și trei răniți

Data publicării:
accident grav prahova
Accidentul rutier s-a produs vineri dimineața în comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani. Foto: ISU Prahova

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 72, în comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani.

Conform autorităţilor, în eveniment au fost implicate o autoutilitară şi un ansamblu de vehicule. În urma impactului, două victime au rămas prinse între fiare, fiind scoase de către echipajele de pompieri.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 69 de ani, a decedat, iar un pasager al acestuia, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat în stare de inconştienţă de către un elicopter SMURD.

De asemenea, o altă pasageră din autoutilitară a fost asistată de către echipajele medicale, fiind apoi transportată la UPU Ploieşti, iar un pasager din acelaşi autovehicul a suferit leziuni minore, primind îngrijiri medicale la faţa locului, arată ISU Prahova, potrivit Agerpres.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că ansamblul de vehicule a fost condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar celălalt autovehicul de un bărbat în vârstă de 69 de ani. (...) Conducătorul auto al ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", transmite Poliţia Prahova.

Traficul în zonă este blocat.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri