Video Aglomerație și trafic intens pe Autostrada Soarelui. S-au format cozi kilometrice de mașini din cauza lucrărilor la Podul de la Fetești

Data publicării:
aflomeratie
Foto: Captură video Digi24

Aglomerație și trafic intens pe Autostrada Soarelui, înspre și dinspre mare. S-au format cozi kilometrice de mașini în zona Fetești, din cauza lucrărilor la poduri, iar timpul de așteptare depășește 30 de minute. 

Andreea Ghiorghe, jurnalist Digi24: Pe sensul de mers dintre Constanța și spre București ambuteiajul începe undeva la Km 163 până la stația de taxare de la Fetești, la Km 144. Coloana de mașini doar pe sensul de întoarce București se întinde pe mai bine de 20 de kilometri. Pe unele porțiuni se circulă cu maximum 10km/h, iar timpul de așteptare depășește 30 - 40 de minute.

„Valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 București – Constanța, în zona localității Fetești, județul Ialomița, pe sensul de mers către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Începând cu ora 12:00, pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, cat timp va fi necesar, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către Constanța, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către București, în vederea fluidizării traficului”, a transmis centrul INFOTRAFIC.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri