Alertă în Timișoara. Un nepot și-a găsit bunicii uciși în casă, polițiștii îl caută pe criminal. Ipoteza pe care merg anchetatorii

Data actualizării: Data publicării:
scena crima
Anchetă la fața locului într-un caz de omor. FOTO: Captură video

Polițiștii din Timișoara caută un bărbat care a dispărut după ce a ucis doi bătrâni. Dubla crimă a avut loc în apartamentul victimelor. Bătrânii, de 78 și 75 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot din Germania, când un intrus a intrat în casă.

Nepotul a auzit ce se întâmpla și și-a trimis un văr să vadă ce se întâmplă. Acesta din urmă a anunțat polițiștii în noaptea de marţi spre miercuri că şi-a găsit bunicii înjunghiați mortal într-o locuinţă din apropierea Palatului Justiţiei din Timişoara și că a surprins o persoană necunoscută, care a fugit.

"Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută, care a fugit. Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit'', a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. 

Nu au fost transmise încă date publice privind semnalmentele posibilului criminal. 

Anchetatorii îl audiază pe nepotul care i-a găsit pe bătrâni, singurul care l-a și văzut pe agresor timp de câteva secunde. Agresorul îl atacase și pe el, iar apoi a dispărut.

În Timiș sunt filtre ale polițiștilor. 

Din primele informații, polițiștii merg pe ipoteza unui atac la pont. Vecinii și surse judiciare au povestit că femeia era administrator în imobilul unde locuiau și în ziua respectivă făcuse încasările la întreținere. Este posibil ca atacatorul să fi știut acest lucru și să îi fi înjunghiat pe bătrâni din acest motiv.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri