„Au intrat într-un zid”. Un bărbat a murit în timpul unei ore de condus pentru permisul de motocicletă. Instructorul a fost grav rănit

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
Cel puțin 20 de persoane care au participat la două nunţi, una în comuna Ocoliş, cealaltă în Alba Iulia, au ajuns la spitale, sâmbătă, acuzând simptome specifice toxiinfecţiei alimentare. Foto: DSU

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, într-un poligon din Dâmbovița, utilizat de către elevi şi instructori de la şcoala de şoferi pentru categoria A. Un bărbat care făcea şcoala de conducători pentru motociclete a murit, iar instructorul a fost grav rănit, după ce motocicleta s-a izbit de un zid.

Accidentul a avut loc într-un poligon auto privat din localitatea Ulmi.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că primele informaţii de la faţa locului arată că în accident a fost implicată o motocicletă folosită pentru şcoala de conducători auto, iar bărbatul mort era cursant.

Instructorul a fost grav rănit fiind dus la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri