Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita şi a ameninţat timp de 16 ore că se sinucide a fost arestat preventiv

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Foto: GettyImages

Un bărbat şi-a înjunghiat concubina după care a ameninţat timp de peste 16 ore că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, însă poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze, el fiind ulterior arestat preventiv, transmite Agerpres.

Potrivit Parchetului Capitalei, în seara zilei de 10 septembrie, un bărbat de 56 de ani se afla într-un apartament de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 1, împreună cu concubina lui în vârstă de 30 de ani şi fiica lor în vârstă de nouă ani.

Pe fondul unei stări conflictuale create de perspectiva separării şi stabilirii unui program de legături personale între tată şi fiica celor doi, fiind şi sub influenţa alcoolului, bărbatul i-a aplicat partenerei sale mai multe lovituri de cuţit în zona cervicală şi cea toracică.

Anterior agresării sale, victima chemase telefonic în ajutor o femeie, care a venit însoţită de fiul ei de 14 ani şi care a intrat în locuinţă chiar în momentul în care bărbatul o înjunghia pe concubină. Femeia a sărit în ajutorul victimei, fiind şi ea rănită uşor cu această ocazie.

Concubina, femeia venită în ajutor şi cei doi copii au reuşit să iasă din apartament. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale, pronosticul fiind în prezent unul rezervat.

Rămas singur în locuinţă, bărbatul a ieşit la fereastră şi a ameninţat că se aruncă. Timp de peste 16 ore (de la ora 1 noaptea până la 17.30), negociatorii Poliţiei au încercat să-l determine pe bărbat să renunţe la gestul său, iar în final luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale au reuşit să pătrundă în locuinţă şi să-l imobilizeze pe agresor.

Acesta a fost reţinut de poliţişti, iar marţi un magistrat de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri