Video Britney Spears a fost pălmuită de garda de corp a unui baschetbalist. Vedeta NBA: „Nu m-am oprit să mă uit, m-am bucurat de cină”

Data actualizării: Data publicării:
Britney Spears
Britney Spears spune că a fost lovită de garda personală a baschetbalistului Victor Wembanyama. Foto: Profimedia

Britney Spears a depus plângere după ce ar fi fost pălmuită de agentul de securitate al baschetbalistul Victor Wembanyama, în Las Vegas, relatează CNN.

Cântăreața a povestit pe Instagram că l-a văzut pe jucătorul francez la intrarea într-un restaurant și că a vrut să-l felicite pentru succesul lui. Pentru că era mult zgomot, l-a bătut pe umăr pentru a-i atrage atenția, dar unul dintre bodyguarzi a respins-o cu un dos de palmă. Lovitura aproape m-a doborât, a mai scris Britney Spears.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Baschetbalistul a confirmat puțin amuzat incidentul, dar a spus că nu a știut de la început despre cine era vorba și că nu i s-a părut mare lucru.

„Eram într-un hol, era multă lume care mă striga, bineînțeles. O persoană mă striga „domnule, domnule”. Această persoană m-a apucat din spate... N-am văzut ce s-a întâmplat, pentru că mergeam înainte, mi s-a spus să nu mă opresc. Acea persoană m-a apucat din spate, nu m-a bătut pe umăr. Știu doar că echipa de securitate a împins-o. Nu știu câtă forță au folosit. Nu m-am oprit să mă uit, m-am bucurat de o cină foarte plăcută”, a povestit întâmplarea Victor Wembanyama, jucător în echipa San Antonio Spurs.

„Când m-am întors la hotel mi s-a spus că a fost Britney Spears. Am crezut că glumește. S-a dovedit că era într-adevăr Britney Spears”, adaugă el.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri