O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe de la grupă

Data publicării:
un copil de gradinita deseneaza in sala de grupa
O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe de la grupă. Credit foto: Guliver/Getty Images

Caz revoltător într-o grădiniță din Cugir. Îngrijitoarea uneia dintre grupe a fost agresată fizic de mama unui copil, pe fondul discuțiilor legate de comportamentul fetiței femeii, scrie Agerpres. Deși fapta s-a întâmplat săptămâna trecută, polițiștii au anunțat abia joi că se fac cercetări în acest caz.

Agresiunea fizică a avut loc miercuri dimineață, chiar în incinta unei grădinițe din Cugir. Câteva ore mai târziu, îngrijitoarea, în vârstă de 36 de ani, a reclamat-o pe femeie Poliția.

"La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15:15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir. Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08:30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în faţă", au transmis, joi, reprezentanții IPJ Alba.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri