Caz cutremurător în Cluj. Copil de 9 ani, găsit mort în casă, cu urme de violență pe corp

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind găsite urme de violență. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi audiază pe mama băiatului și pe concubinul ei, transmite corespondentul Mediafax.

ACTUALIZARE: Moartea copilului de 9 ani a fost una violentă, au stabilit anchetatorii, iar mama băiatului a fost reținută.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax că anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză.

„Un copil de 9 ani, care locuia în Cluj-Napoca împreună cu fratele său, mama și concubinul acesteia a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prezentând urme de violență pe corp.

Echipajele trimise la fața locului nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul”, a spus Morar.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va stabili, dacă este cazul, o altă încadrare juridică a faptei. 
Mama copilului și concubinul acesteia sunt audiați de polițiști, la ora transmiterii acestei știri, potrivit reprezentatului IPJ Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri