Chestorul Marius Voicu, demis în scandalul poliţistului pedofil, numit șef în Poliția Capitalei

Data publicării:
chestor marius voicu
Foto: viatafaraviolenta.ro

Chestorul de Poliţie Marius Voicu - aflat în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale - a devenit director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti, după ce i-a încetat împuternicirea ca adjunct al şefului IGPR, precizează Ministerul Afacerilor Interne, adăugând că această funcţie, inferioară celei deţinute, este ocupată prin concurs, relatează News.ro.

chestor marius voicu
Foto: viatafaraviolenta.ro

„Împuternicirea domnului chestor de poliţie Marius Voicu în funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române a încetat. Acesta a fost trecut pe o funcţie inferioară, cea pe care a ocupat-o prin concurs înainte de împuternicirea în cadrul I.G.P.R., respectiv Director General al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti”, anunţă MAI.

Marius Voicu s-a numărat printre poliţiştii vizaţi de controlul declanşat de Ministerul Afacerilor Interne în luna februarie, în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat că a comis mai multe agresiuni sexuale.

În luna ianuarie, Marius Voicu, la acel moment adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, a fost trecut pe funcţia de adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPBM).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri