Ciolacu: Toată clasa politică o va sprijini atât pe preşedinta Maia Sandu, cât şi Republica Moldova

Data publicării:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine un discurs.
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: George Călin / Inquam Photos

„Toată clasa politică va sprijini atât pe preşedinta Maia Sandu, cât şi Republica Moldova”, a spus joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Este datoria noastră şi, mai mult, este o obligaţie”, mai precizează șeful PSD.

Întrebat la Palatul Parlamentului ce mesaj îi va transmite Maiei Sandu în cadrul întâlnirii pe care urmează să o aibă cu aceasta, Ciolacu a spus: „Toată clasa politică va sprijini atât pe preşedinta Maia Sandu, cât şi Republica Moldova. Este datoria noastră şi, mai mult, este o obligaţie”.

Marcel Ciolacu a afirmat că se aşteaptă ca Maia Sandu să adreseze o serie de solicitări autorităţilor române, solicitări pe care le consideră „îndreptăţite”, scrie Agerpres. „Cel mai vulnerabil stat european în acest moment este Republica Moldova, ţinând cont de agresiunea nejustificată a Rusiei asupra Ucrainei”, a menţionat Ciolacu.

Preşedintele Republicii Moldova efectuează joi o vizită de lucru în România, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Oficialul moldovean se va întâlni şi cu premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri