Cum a încercat un polițist din Cluj să oprească un șofer fugar. Imagini inedite filmate în trafic

Data actualizării: Data publicării:
politist captura
Polițistul s-a urcat pe portiera șoferului care a încercat să fugă. Foto: Captură video

Un polițist din Cluj a fost filmat de un participant la trafic în timp ce încerca să oprească un șofer care a refuzat să se legitimeze. Bărbatul tras pe dreapta a vrut să fugă, moment în care agentul s-a urcat pe portiera mașinii acestuia. 

Scenele au avut loc în dupa-amiaza zilei de marți, 24 noiembrie, lângă Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca. Potrivit presei locale, un polițist s-a urcat în mașina unui șofer care a refuzat să prezinte documentele, bărbatul încercând să fugă de amendă. 

 Șoferul luat în vizor de omul legii ar fi trecut pe roșu și a blocat toată intersecția. Agentul de la Poliția Locală Cluj-Napoca i-a atras atenția, însă bărbatul a refuzat să prezinte documentele.

Pe filmarea care a fost făcută de un alt participant la trafic din Cluj Napoca se poate observa cum, la un moment dat, șoferul pornește mașina, iar polițistul încearcă să îl oprească urcându-se pe portieră. 

”15:30 la Casa de Cultură a Studenților. A trecut pe Galben-Roșu și a blocat intersecția, polițistul i-a atras atenția și șoferul l-a luat la mișto și nu a vrut să prezinte documentele. Finalul nu l-am apucat. Posibil să fi fost reținut.”, a scris cel care a filmat și postat clipul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

Șoferul rămas fără permis de conducere, care i-a fost reținut de Poliția Rutieră Cluj și a fost amendat pentru încălcarea legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri