Cursuri suspendate în Constanța: Elevii din 29 de școli nu merg nici marți la ore, din cauza viscolului puternic

Data actualizării: Data publicării:
cursuri suspendate
29 de școli din judeţul Constanţa vor avea cursurile suspendate şi marţi. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Douăzeci şi nouă de unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa vor avea cursurile suspendate şi marţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Potrivit acestora, școlile sunt în mediul rural, din localităţi afectate de viscolul puternic.

“Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile înregistrate în această perioadă, dar şi problemele identificate prin comunicarea cu autorităţile locale şi judeţene, directorii din 29 de unităţi de învăţământ din judeţ au propus suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică şi în data de 28.11.2023. Ca urmare a hotărârilor consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a aprobat suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar cu personalitate juridică din judeţul Constanţa, precum şi în structurile acestora”, a transmis inspectorul şcolar general al IŞJ Constanţa, Sorin Mihai, potrivit News.ro.

Acesta a precizat că toate cele 29 de unităţi de învăţământ sunt din mediu rural, din localităţi grav afectate de condiţiile meteorologice.

Toate şcolile din judeţul Constanţa au fost închise luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Judeţul s-a aflat duminică sub cod roşu de viscol puternic.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri