Video De-a râsul-plânsul. Șoferi nevoiți să ridice cu mâna barierele de la calea ferată, după ce acestea s-au blocat

Data publicării:
bariera blocata cfr sm
Șoferii au coborât din mașini și au ridicat cu mâna barierele de cale ferată, care rămăseseră blocate. Sursa foto: captură video Portal SM

Incident la o trecere de cale ferată din județul Satu Mare. Mai mulți șoferi, care așteptau în coloană să se ridice barierele după trecerea trenului, au fost nevoiți să dea o mână de ajutor, la propriu, impiegatului de mișcare. Barierele s-au blocat și nici semnalele luminoase nu au mai funcționat, scrie Portal SM.

Întâmplarea tragi-comică a avut loc la trecerea peste calea ferată din localitatea Acâș, județul Satu Mare. Mai mulți șoferi așteptau în coloană, pe ambele sensuri de mers, trecerea trenului.

Deși garnitura trecuse, barierele au rămas blocate, astfel că impiegatul de mișcare din gară s-a văzut nevoit să le ceară ajutor șoferilor. Momentul a fost filmat cu un telefon mobil:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse de un martor, se poate observa cum impiegatul de mișcare le face semn disperat oamenilor și îi cheamă în ajutor. Mai mulți șoferi coboară din mașini și, împreună, ridică manual cele două bariere care blochează drumul.

După ce au reușit să le ridice, șoferii s-au întors la mașini și și-au continuat drumul.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri