FOTO Dezastru pe Cluj Arena după UNTOLD. Imagini incredibile cu pista de atletism

Data actualizării: Data publicării:
pista atletism cluj arena

Pista exterioară de pe Cluj Arena a fost grav afectată după cele patru zile de UNTOLD, festival care a avut loc la Cluj-Napoca la începutul acestei luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe imagini de pe pista de atletism distrusă au fost postate pe pagina de Facebook a postului Radio Cluj.

Reprezentanții UNTOLD au precizat că tribunele care se văd în fotografii au fost demontate, pe durata festivalului, și împreună cu gazonul, vor fi refăcute, până vineri, 17 august, înaintea partidei de fotbal dintre ”U”Cluj și ACS Energeticianul.

În ceea ce privește pista de atletism, aceasta va fi refăcută până în luna octombrie, conform contractului semnat în acest sens, mai spun reprezentanţii UNTOLD.

Amenajarea pistei de atletism a costat aproximativ 1,3 milioane de lei (fără tva). La momentul inaugurării Cluj Arena, în octombrie 2011, acesta era singurul stadion modernizat care putea susține și competiții olimpice datorită pistei de atletism.

Bugetul UNTOLD pentru concerte din 2018 s-a ridicat la 10 milioane de euro pentru cele zece scene pe care au cântat peste 200 de artişti în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Surse: monitorulcj.ro, Radio Cluj

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri