Video „Dezinsecție în stil românesc”. Timișoreni, „gazați” cu substanțe pentru combaterea țânțarilor

Data actualizării: Data publicării:
tantari

Timișoara a declarat război țânțarilor și... locuitorilor orașului. Zelul angajaților firmei care se ocupă de dezinsecția și deratizarea din oraș este atât de mare, încât nu mai țin cont nici de faptul, că la mică distanță de ei, se află oameni care stau liniștiți pe bănci.

În imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede cum muncitorii, echipați corespunzator cu măști și costume de protecție, se apropie fără niciun avertisment de oamenii care se aflau în Piața Libertății. Pulverizează substanța anti-țânțari și lasă în urma lor o ceață densă.

Incidentul a avut loc în Piața Libertății din Timișoara în urmă cu două nopți, fiind filmat de o tânără, iar ulterior imaginile au fost postate pe Facebook. „Dezinsecție în cel mai pur stil românesc. Am ajuns acasă. Scapă cine poate", a scris tânăra care a filmat incidentul pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

În imagini se poate observa cum doi angajați ai firmei de dezinsecție din Timișoara stropesc cu substanțe împotriva insectelor copacii din Piața Libertății, aflată în centrul orașului. Mai multe persoane care se relaxau pe două bănci au fost nevoite să se ridice și să plece după ce au observat că cei doi angajați se apropie de ele, fără a le avertiza. În urma lor, angajații au lăsat o ceață densă.

Reprezentanții firmei care a câștigat licitația pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție și deratizare în Timișoara, în primăvara acestui an, au arătat, în momentul prezentării utilajelor și substanțelor, că utilizează în oraș 16 aparate de ceață rece și opt de ceață caldă, purtate de către operatori, pentru stropirea împotriva insectelor cu o substanță biodegradabilă, scrie Mediafax.

„Substanța utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție nu pune în pericol populația și animalele”, a informat, recent, Primăria Timișoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri