DNA s-a autosesizat în scandalul Răzvan Cuc - TAROM

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc da explicatii
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel că a stabilit deja un calendar al audierilor.

Prima care va da declaraţii este fosta directoare a TAROM, Mădălina Mezei.

Ea a fost citată pentru luni dimineaţă la DNA.

Tot azi, Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acţiuni de verificare la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Acțiunea de control vizează activitatea de la 1 ianuarie 2019 până în prezent.

Mădălina Mezei a confirmat joi că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale şi a declarat că îi va face plângere penală. Răzvan Cuc a răspuns, pe Facebook: sunt minciuni aruncate pe piață.

Mădălina Mezei a fost numită la șefia TAROM în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri