Galerie Foto Doi bărbați din Prahova au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi furat tone de motorină din cisterna firmei pentru care lucrau

Data publicării:
colaj furt de motorina
Sursa foto: Poliția Română

Doi bărbați din Prahova, angajați ai unei firme de transport, au fost reținuți 24 de ore de polițiști pentru furt. Împreuna cu un complice, aceștia ar fi sustras, în mod repetat, de-a lungul a trei luni, tone de motorină din cisterna firmei pentru care lucrau. La percheziții, polițiștii au descoperit 600 de litri de produs petrolier, dar și zeci de recipiente din plastic, pompe electrice și sume mari de bani, scrie Observatorul Prahovean.

Cei trei bărbați au 34, 42, respectiv 53 de ani și sunt toți din Prahova. Polițiștii spun că ar fi furat, dintr-o cisternă, tone de combustibil care trebuiau să ajungă la o stație de alimentare din județ.

"În fapt, în perioada august- octombrie 2023, persoanele bănuite (...) ar fi sustras dintr-o cisternă, diferite cantități de produs petrolier. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și 600 de litri de produs petrolier", transmit reprezentanții IPJ Prahova. 

Totodată, în locuințele suspecților, oamenii legii au descoperit 35 de recipiente din plastic cu capacitatea cuprinsă între 25 de litri și 1.000 de litri, două pompe electrice, 20 de metri de furtun, 5 telefoane mobile, dar și bani: 20.100 de lei, respectiv 160 de euro.

Sursa foto: Poliția Română
Sursa foto: Poliția Română

În urma perchezițiilor, cei trei au fost duși la audieri. La finalul acestora, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt. Polițiștii continuă cercetările în acest dosar.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri