Video Doi reținuți după atacul mafiot din centrul Capitalei. Suspecții și-au bătut rivalul cu pietre și bâte în mijlocul străzii

Data publicării:
Imaginile cu incidentul par desprinse din filme cu mafioți - trafic blocat, mașini atacate, trecători speriați.
Imaginile cu incidentul par desprinse din filme cu mafioți - trafic blocat, mașini atacate, trecători speriați. Foto: Captură foto Digi24

Doi bărbați au fost reținuți după aproape opt luni de când au provocat un scandal monstru în centrul Capitalei. Ca să se răzbune pe un rival, cei doi l-au atacat pe acesta cu pietre și bâte în mijlocul Pieței Unirii din București, una dintre cele mai circulate zone. Imaginile cu incidentul par desprinse din filme cu mafioți - trafic blocat, mașini atacate, trecători speriați. Suspecții nu erau nici pe departe la prima abatere - erau cercetați din 2019 într-un caz de omor și încăierare.

Cei doi bărbați au fost săltați de mascați chiar de acasă pentru că sunt cercetați într-un nou dosar.

Ei au fost audiați și acum sunt arestați, după ce în luna noiembrie a anului trecut mai multe persoane s-au bătut și au folosit arme albe pe bulevardul Decebal din sectorul 3 al Capitalei.

Și ei au luat parte la această încăierare. După cum se poate vedea din imaginile surprinse de oamenii din zonă, bărbații se alergau cu cuțitele în plină stradă și au panicat atât șoferii, cât și trecătorii.

Ulterior, polițiștii au făcut cercetări și au descoperit că pe atunci, cei doi bărbați aveau control judiciar după ce au fost cercetați într-un dosar de omor. Este vorba despre crima din Piața Constituției, din anul 2019, când a avut loc o reglare de conturi dintre două clanuri rivale din Giurgiu și București. Membrii acestora s-au bătut, o persoană a murit, iar o alta a ajuns în stare gravă la spital.

Cei doi bărbați cercetați acum au fost anchetați atunci pentru omor și pentru instigare la omor. Încă de atunci se vorbea despre o reglare de conturi între grupări de proxeneți, care ar fi exploatat sexual aceeași femeie. Confruntarea ar fi pornit din cauza unor datorii mai vechi pe care le aveau cele două clanuri.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri