Sari la conținut

Dragnea, contrazis de CJ Teleorman: Nu se poate pescui pe Insula Belina fără acordul Tel Drum

Se poate pescui pe insula Belina? Răspunsul e nu, iar preşedintele PSD Liviu Dragnea e contrazis chiar de instituția pe care a păstorit-o: Consiliul Judeţean Teleorman.

În urmă cu două săptămâni, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a anunţat că doreşte să să organizeze pe insula Belina concursul “Prinde peştele cel mare”, ca urmare a afirmaţiilor făcute de preşedintele PSD Liviu Dragnea, cum că lacul trecut de la Guvern la Consiliul Județean Teleorman, iar apoi la Tel Drum, nu este proprietate privată.

Întrebat dacă poate pescui oricine pe lacul Belina, liderul PSD a declarat: „Categoric, da. Te duci şi pescuieşti. E foarte simplu. Ca şi pe Dunăre”.

Numai că e contrazis de Consiliul Județean Teleorman. Instituția susţine că nu poate permite accesul oricui pe insula Belina deoarece lacul a fost închiriat de firma Tel Drum, care a refuzat concursul de pescuit, relatează Adevărul.

„Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat”, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT.

Liviu Dragnea a negat în repetate rânduri că firma Tel Drum - deținută cu acțiuni la purtător și care a câștigat numeroase contracte cu statul - îi aparține.

 

Pe aceeași temă