CTP, despre ministrul propus la Cercetare: Nu a înțeles un lucru elementar

Data actualizării: Data publicării:
nicolae hurduc_fb

Premierul i-a trimis preşedintelui o propunere pentru ocuparea postului de ministrul al Cercetării, care nu mai are un titular încă de pe 31 august. Cel nominalizat de PSD este Nicolae Hurduc, inginer chimist şi decan în cadrul Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi din Iaşi.

Nicolae Hurduc este, în acelaşi timp, autorul unei ipoteze interesate privind originea omului. Într-un interviu recent, în care a susţinut că nu crede în teoria evoluţiei, acesta a spus că oamenii ar veni dintr-o lume paralelă din viitor.

O declaraţie pentru care a fost ironizat, aseară, de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Am fost foarte atent la ce a spus domnia sa. Venim din viitor, dintr-o lume paralelă. Două concepte SF pe care le îngemănează domnul ministrul al Cercetării, om de știință, profesor universitar de inginerie chimică. Fiind PSD-ist, asta cu lumile paralele îi vine de la statul paralel, îl au în sânge. Omul mai spune, și mai tare, că nu crede în evoluționism, nu ne tragem din maimuțe. O primă prostie este că, într-adevăr, nu ne tragem din maimuță. Omul nu a înțeles acest lucru elementar”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri