Dacă aţi avea de ales, v-aţi creşte copiii în România sau în altă ţară?

Data publicării:
Scoala copii Mfax

Timp de şapte zile, printr-o serie de reportaje pragmatice şi obiective, Digi24 pune întrebări şi încearcă să afle răspunsuri de la cei care au obligaţia să le dea.

În 30 de reportaje realizate într-un timp-record, ne propunem să identificăm cauzele care plasează România pe ultimul loc dintr-un număr de 29 de țări la capitolul bunăstarea copiilor.

Citiţi şi

Ce înseamnă să fii copil? Digi24 lansează campania „Născut în România”

Ce face statul român pentru cei mici, care sunt programele guvernamentale și cum au fost ele, de-a lungul anilor, implementate? Câte instituții s-au preocupat, în ultimii 23 de ani, de copii.

De ce „haos” este cuvântul de ordine care a dominat sistemul de învățământ în România după Revoluție? Care sunt șansele copiilor de la oraș în fața celor de la țară?.

De ce au eșuat campaniile naționale de vaccinare? Care este starea spitalelor pentru copii, lăsate în paragină? Cum se face excelența în medicină, cu bani puțini și pasiune multă pentru copii?

Care este importanța prezenței părinților în dezvoltarea unui copil?

La toate aceste întrebări încercăm să găsim răspunsuri pe tot parcursul acestei campanii fără precedent în România.

În acest context vă invităm şi pe dumneavoastră să participaţi la dezbatere şi să răspundeţi la o întrebare: Dacă aţi avea de ales v-aţi creşte copiii în România sau în altă ţară? Argumentaţi!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri